vrijdag 12 januari 2018

155 (EENVIJFVIJF) en COOKACHOO: LIJF

ism DOX

Plakkende vloeren. Zweterige lijven. Te harde muziek, waardoor je enkel kan communiceren met lichaamstaal. Waarom vinden we het leuk om ‘s nachts in een club te staan? Daarover gaat LIJF. Een co-productie met Dox en Cookachoo, waarin grenzen vervagen tussen clubnacht, popconcert en dansvoorstelling.

Archief
  • € 16,50
  • € 16,50
  • € 19,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Voorstelling? Theater? jazeker, maar deze opvoering past beter in de club dan in een schouwburg.  155 (eenvijfvijf) presenteert samen met Cookachoo breakdance én livemuziek met aanstekelijke 90’s beats. Een ware festivalsfeer waar wordt gedronken, gedanst en gejuicht. Het verschil tussen performer en publiek is er amper en 155 bouwt overal een feestje, mét inhoud.

155 speelde eerder al het dak eraf op Lowlands, Sziget, Mundial en in de Melkweg. Nu kan dus ook de rest van het Nederlandse club circuit mee feesten met het breakdance collectief.

In enkele minuten verandert het gemêleerde gezelschap van basisschoolmeisjes met ouders, een enkele kwieke zestiger en het gebruikelijke clubpubliek in een enthousiast meedeinend feestje.

Camille Creyghton, theaterkrant

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur