ENZYME VS. TAINTED AUDIO

zaterdag 23 november 2013 2013

Tickets: Voorverkoop: €12,50* / Deur: €15*

Dance
archief
  • Grote zaal
  • 22:00
  • 22:00
Nieuwsbrief

Enzyme Records staat al meer dan 12 jaar bekend als het meest toonaangevende hardcore label van Europa. Vele Enzyme artiesten zijn uitgegroeid tot ware iconen van de scene. De populariteit van Enzyme is te danken aan het leveren van kwaliteit. De muziek is uniek, vernieuwend, vooruitstrevend, experimenteel en vooral dansbaar. Deze editie is het de beurt aan Den Haag, tevens de thuishaven van het label.

Maar let op! Deze editie is anders! Den Haag kent nog een label “ Tainted Audio”. Tainted Audio werd eind 2012 opgericht en net als Enzyme records wederom gerund door DJ Ruffneck om het spectrum van hardcore te verbreden en te experimenteren met drum and bass, industrial sounds en donkere hard techno. De sound van Tainted Audio resulteert in een eigenzinnig underground concept waar geen regels bestaan, behalve het gegeven dat de muziek vooral gekenmerkt wordt door rauwe beats en ruige sounds.

Enzyme en Tainted Audio bundelen haar krachten om een legendarische dance nacht te introduceren. Zorg dat je er bij bent om de unieke sfeer van de meest uiteenlopende stijlen te proeven.

Line-up:
Ruffneck
Ophidian
Nosferatu
Lunatic & Miss Hysteria
Enzyme X
Thrasher
Dither
Triax
Sei2ure
Synapse
Pandorum
The Cambion
N-ergetic

Hosted by Mc D-Lyric