colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DI. 13 JUN
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
KRS ONE & THE BEATNUTS
ZO. 05 MRT
KRS ONE & THE BEATNUTS
HALLO VENRAY
ZA. 13 MEI
HALLO VENRAY
JETT REBEL
DO. 20 APR
JETT REBEL
BLAUDZUN
DO. 23 MRT
BLAUDZUN
WENDE
DO. 16 MRT
WENDE
Sef & support
ZO. 16 APR
SEF & SUPPORT
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS


DO. 14 MRT
PAARDCAF…: SARA BONNE, ESTHER ROBINSON & FOXY SESSIONS

POP/ROCK
SHARE
TICKETS
LOCATIEPAARDCAFEZAAL OPEN19:00U
ENTREE
€0,00
AANVANG21:00U

Esther Robinson
Esther Robinson is een jonge soulzangeres uit Rotterdam en studeerde in 2011 af aan de Pop Academy van het Rotterdams Conservatorium. Dat jaar bracht ze tevens haar eerste EP uit. Dat ze haar inspiratie haalt uit artiesten als Donny Hathaway, Chaka Khan en Stevie Wonder is zeker te horen aan haar warme sound.

Na verschillende optredens met haar 10-koppige band o.a. op het North Sea Round Town festival, Holland Got Soul en verschillende radiostations, is het nu tijd voor een aantal sfeervolle acoustische optredens met Niels van der Steenhoven op gitaar.

Sara Bonne
Sara Bonne is het project van de in Rotterdam woonachtige singer-songwriter Saskia Groenenberg.Haar songs zijn haar levensverhalen en vertellen over de hoogte en dieptepunten van het leven en de liefde. Bij elk verhaal hoort een eigen sound en identiteit, daarom laat zij zich niet in 1 hokje plaatsen. Haar muziek is eigenzinnig en divers.

Met een karakteristiek stemgeluid en rijkdom aan ideeen brengt ze een sfeervolle smeltkroes van singer-songwriter/pop/jazz/alternative met een flinke dosis ziel. SARA BONNE klinkt persoonlijk,intens en dynamisch.

Ze speelde haar debuut album al op de podia van Rotown en Paradiso en haar eerste single Amy’s Song was VPRO’s 3voor12 Hollandse Nieuwe en waren te horen op Radio6 en Radio2.

"Testimony" werd onlangs gereleased in een volle zaal van De Unie en kreeg tot nu toe zeer positieve recensies:
TV Krant:"Testimony" *** 3 STERREN !
"Deze CD is, mede door Sara's fijne stemgeluid en sterke variatie aan liedjes een meer dan geslaagd debuut"...
VPRO 3voor12:
"...Wauw, wat een stem!" De muzikaliteit spat ervan af en daarnaast is haar verschijning en het contact met het publiek positief en ontspannen."
MusicFromNL:
"...Testimony is het levensverhaal van Sara en de gevoeligheid waarmee ze de plaat heeft gemaakt is om trots op te zijn..." Een zangeres die zingt waar het op staat en niet bang is om daarin haar persoonlijkheid te laten zien.."

Naast haar bandleden werkte ze samen met producer Budy Mokoginta van Mokosound en voor de blazerssectie met Ilja Reijngoud, Tom Beek en Jan van Duikeren.Ook heeft toetsenist Ronald Kool (Anouk) een mooie bijdrage geleverd.

DJ Foxy (foxy sessions)
Een avondje DJ Foxy in het PaardCafe kan qua muziekstijl en tempo alle kanten op gaan. Vroeg op de avond draait ze van oude funk en jazz tot indie en hip hop. In de latere uurtjes gaat het er harder aan toe. Dan komen naast dikke rockplaten ook wat drum’n’bass, electro en dubstep aan bod. Van jongs af aan heeft DJ Foxy a.k.a. Anne Nolet een brede muziekinteresse. Ze is altijd op zoek naar de minder bekende muziek. Naast de nodige hits is er in haar set ook veel ruimte voor onbekend talent. Foxy springt van de hak op de tak, maar weet altijd haar publiek te pleasen.