colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
WOLFMOTHER
DO. 13 JUL
WOLFMOTHER
Sef & support
ZO. 16 APR
SEF & SUPPORT
JETT REBEL
DO. 20 APR
JETT REBEL
HALLO VENRAY
ZA. 13 MEI
HALLO VENRAY
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DI. 13 JUN
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
MA. 10 APR
EN VOGUE

SOUL/RNB
LOCATIEGROTE ZAALZAAL OPEN20:00U
ENTREE AANVANG 20:00U
Bekijk het Facebook-event

Met meer dan 20 miljoen verkochte albums, meerdere Grammy nominaties en 30 miljoen streams kan En Vogue gerust een van de grootste R&B acts ter wereld genoemd worden. Hits als ‘Free Your Mind’, ‘Whatta Man’ en ‘Hold On’  worden nog steeds dagelijks op de radio gedraaid en met het uitbrengen van hun nieuwe album ‘Electric Café’ is de meidengroep weer terug van weggeweest.

Met hun debuutalbum ‘Born To Sing’, dat alweer dateert uit 1990, zette En Vogue een nieuwe standaard voor vrouwelijke R&B- en popgroepen door muziek, stijl en een gezonde dosis sex-appeal te combineren tot een unieke formule. Sindsdien is de groep al te zien geweest in Saturday Night Live, The Oprah Show en de Super Bowl en heeft daarmee een dikke stempel gedrukt op de R&B scene.

In 2017 zijn de dames weer terug en laten ze met hun nieuwe album ‘Electric Café’ een totaal andere kant van zichzelf zien. Van het gebruik van elektrische gitaar tot harmonieuze samenzang, dit album bevat het allemaal. En bij een nieuw album hoort natuurlijk een nieuwe tour: "For The Love Of Music". Hierbij mag een bezoekje aan het Paard van Troje niet ontbreken. Als we Cindy Herron-Braggs mogen geloven wordt dit een avond die je niet snel zal vergeten: “ We find total freedom and fulfillment when we hit the stage. It’s the ultimate connection with our fans. It’s about the energy you receive, the love, and the reciprocation from the message in the music.”

En Vogue