colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DI. 13 JUN
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
BLAUDZUN
DO. 23 MRT
BLAUDZUN
JETT REBEL
DO. 20 APR
JETT REBEL
Sef & support
ZO. 16 APR
SEF & SUPPORT
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
WENDE
DO. 16 MRT
WENDE
KRS ONE & THE BEATNUTS
ZO. 05 MRT
KRS ONE & THE BEATNUTS
HALLO VENRAY
ZA. 13 MEI
HALLO VENRAY


ZA. 14 JAN
ONUKA

DANCE
SHARE
TICKETS
LOCATIEKLEINE ZAALZAAL OPEN19:30U
ENTREE AANVANG20:30U

Partner: Brand New Ukraine

ONUKA is het electrofolk-project van de beroemde Oekraïense elektronische muzikanten Eugene Filatov en Nata, ex-vocalist van Tomato Jaws en KOOQLA. De band bestaat uit zeven personen die keyboards, drums, traditionele fluit, twee trombones, Franse hoorn, bandura en andere traditionele Oekraïense instrumenten en samplers bespelen. De naam ONUKA betekent "kleindochter" en is een ode aan Nata's grootvader die beroemd was voor het produceren van traditionele instrumenten.

ONUKA’s debuut EP ‘Look’ is uitgebracht in mei 2014. Het werd lovend ontvangen en eindigde op nummer 1 in de Itunes lijst. Een volgende, gelijknamig album werd vervolgens gepubliceerd in oktober, met hetzelfde bereik in de hitlijst van Itunes. In februari 2016 is ONUKA’S nieuwe EP ‘Vidlik’ uitgebracht wat is opgedragen aan de Tsjernobyl ramp.

De liveshow van ONUKA is een doordacht programma met een eigen dramatische samenstelling waardoor er een bijzondere sfeer wordt gecreëerd. Het is een intieme ervaring waar de luisteraar alleen wordt gelaten met de muziek van de artiesten.

Met al 70 optredens achter de rug dit jaar, inclusief festivals in Oekraïne, Belarus, Polen en op Sziget belooft dit een bijzondere avond te worden.


ANDEREN KOCHTEN OOK
ZA. 21 JAN DAKHABRAKHA