colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
WENDE
DO. 16 MRT
WENDE
Bettie Serveert
VR. 07 APR
BETTIE SERVEERT
BLOF
VR. 07 APR
BLOF
BLAUDZUN
DO. 23 MRT
BLAUDZUN
THE DANDY WARHOLS
MA. 27 FEB
THE DANDY WARHOLS
KRS ONE & THE BEATNUTS
ZO. 05 MRT
KRS ONE & THE BEATNUTS
TRIBUTE2BOBMARLEY BY ROOTS RIDERS: 40 JAAR EXODUS 2017
VR. 12 MEI
TRIBUTE2BOBMARLEY BY ROOTS RIDERS: 40...


WO. 08 FEB
AGAINST THE CURRENT

ALTERNATIVE
SHARE
TICKETS
LOCATIEKLEINE ZAALZAAL OPEN19:30U
ENTREE AANVANG20:15U

Voorprogramma 20.15: Hunger
Hoofdprogramma 21:30: Against The Current

Against The Current is een jonge band uit New York met Chrissy Costanza als frontdame. De poprockband werd een paar jaar geleden bekend door hun covervideo’s op YouTube, maar Against The Current kan meer dan alleen nummers van Gavin DeGraw of Taylor Swift naspelen: de band heeft in een hoog tempo een carrière weten op te bouwen met eigen werk.

De EP’s Infinity en Gravity lieten al horen dat ze het in hun mars hebben om songs met een lekker punkpopsausje te kunnen schrijven. En ook dit jaar was het weer raak, na hun uitgebrachte EP’s, verscheen in mei het langverwachte debuutalbum ‘In Our Bones’. Dus hoog tijd om richting Den Haag te komen! 

Hunger 
Het Amerikaanse pop/rocktrio Hunger is voor hun debuutalbum op zoek gegaan naar dé ultieme studio. Die hebben zij gevonden in een oud huisje in de bossen, buiten Vienna. De popparel 'Gravity' is nu het eerste wapenfeit van deze isolering, waarmee de band naar buiten treedt: “We just had the feeling that this story and this track is the right thing to release first. This song is very special to us, it is very poppy but at the same time super dark, epic and painful… This song represents the whole project.”