colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
WOLFMOTHER
DO. 13 JUL
WOLFMOTHER
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
JETT REBEL
DO. 20 APR
JETT REBEL
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DI. 13 JUN
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
HALLO VENRAY
ZA. 13 MEI
HALLO VENRAY
Sef & support
ZO. 16 APR
SEF & SUPPORT
VR. 12 MEI
TRIBUTE2BOBMARLEY BY ROOTS RIDERS: 40 JAAR EXODUS 2017

REGGAE
LOCATIEGROTE ZAALZAAL OPEN19:30U
ENTREE AANVANG 20:00U
Bekijk het Facebook-event

Support DJ: JamJam Sound

Europa’s beste Bob Marley tribute band Rootsriders keert terug met een ode aan Exodus. In 2017 is het precies 40 jaar geleden dat dit album uitkwam en deze plaat is misschien wel een van Marley’s belangrijkste uit z’n carrière: wo werd Exodus door Time Magazine uitgeroepen tot het beste album van de 20e eeuw. Marley nam de plaat op in zelfgekozen ballingschap in Londen nadat hij een moordaanslag op Jamaica ternauwernood had overleefd. 'Jamming', 'Waiting In Vain', 'Turn Your Lights Down Low', 'Three Little Birds', 'One Love' en natuurlijk 'Exodus' staan op dit tijdloze document inclusief nog een handvol minder bekende juweeltjes. 

De Rootsriders
Rootsriders treden met hun Tribute2BobMarley liveshows al sinds 2006 in de voetsporen van hun muzikale held. In 2016 vierden zij hun 10-jarig jubileum met de release van een eigen album met origineel werk.

JamJam Sound: 
De missie van JamJam Sound is het verspreiden van de 'sweet vibes' die de Reggae wereld te bieden heeft. Met hun geweldige muzikale selectie zullen ze de hele zaal laten bewegen en iedereen een onvergetelijke avond geven. 

JamJam Sound Straight outta The Hague!

Tribute2bobmarley


ANDEREN KOCHTEN OOK
ZA. 08 OKT DIGGY DEX