ST. TROPEZ

Vuige garagepunk van voormalig Go Back To The Zoo-leden! Voorprogramma: The Mighty Breaks

donderdag 29 september 2016 8358

Voorprogramma: The Mighty BreaksPunk heeft niets te zoeken in St. Tropez? Luister maar eens naar de verrukkelijke 'yachtpunk' van de Amsterdamse band St. Tropez, dan hoor je wel degelijk een fascinatie voor de jetset...

Alternative
archief
  • Kleine zaal
  • 17:30
  • 18:00
Nieuwsbrief

Engeland onder de indruk
Je geschiedenisleraar had het fout: het waren de Engelsen die St. Tropez als eersten op de kaart zetten. Een schrijver van het Engelse indieblog ‘DIY’ wijst haar lezers op het geniale EP-debuut van de band. De grote vraag die opborrelt: Wie zitten er nu in hemelsnaam achter die lekkere vuile, doch hoogstaand kwalitatieve punkrock? De bandfoto geeft weinig weg, de bio verklapt enkel: “Four guys making garage punk in a gay sauna by the canals of Amsterdam.” Zo.

Van dierentuin naar wilde beesten
Het blijken de – voormalig – bandleden van Go Back To The Zoo, die echter liever niet meer in dergelijke hokjes gestopt willen worden. St. Tropez combineert een beetje van The Black Lips’ baldadigheid en de catchy postpunkdeuntjes van Public Access T.V. Wordt het toch weer een beestenbende hoor, vanavond.

Op 26 augustus komt het debuutalbum uit, welk wordt ondersteund door een tour in Nederland. Op 29 september stopt de jacht in het Paard van Troje. Vol verwachting klopt ons hart!

“Fijne herrie, gaat dat horen maar vooral ook zien.” Oor magazine

The Mighty Breaks
Westcoast garagerock met een flinke orgel twist. Vier beste maatjes uit Voorschoten met een grote liefde voor ruige garage rock en alles wat met bier drinken te maken heeft. Gewapend met een dikke lading fuzz staan The Mighty Breaks als een huis op het podium. Garagerock als een ferme schop in het gelaat!