colorful-triangles-backgroundmedsmall2.jpg
EN
AANRADERS
WOLFMOTHER
DO. 13 JUL
WOLFMOTHER
Sef & support
ZO. 16 APR
SEF & SUPPORT
JETT REBEL
DO. 20 APR
JETT REBEL
THE VEILS
MA. 17 APR
THE VEILS
HALLO VENRAY
ZA. 13 MEI
HALLO VENRAY
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY
DI. 13 JUN
DAMIAN "JR. GONG" MARLEY


ZA. 12 NOV
INDIAN ASKIN

ALTERNATIVE
SHARE
TICKETS
LOCATIEKLEINE ZAALZAAL OPEN19:30U
ENTREE AANVANG20:00U

Voorprogramma: Jackle Bow 

Indian Askin begint nog maar net aan haar muzikale avontuur, maar weet het al zo ver te schoppen dat iedereen reikhalzend uitkeek naar het debuutalbum. Logisch; de muziek van Indian Askin heeft namelijk een heerlijke nu punk sound met een licht, psychedelisch Beatle- randje.  

Dat de band zonder fysieke cd al zoveel naamsbekendheid heeft verworven heeft zij overigens helemaal aan zichzelf te danken. Zo werd Nederland onlangs al even wakker geschreeuwd door een bombastisch optreden bij DWDD en was de band support-act van De Staat. En je hebt ongetwijfeld die lekkere plaat ‘Answer’ al gehoord, die werd gebombardeerd tot Single van de Week bij 3FM. Als je het ons vraagt is Indian Askin de beste Nederlandse belofte van 2016.

Jackle Bow 
Jackle Bow is een Brusselse band die klinkt als de wedergeboorte van The Faces, met de groove van Keith en de cool van Reed. Studio Brussel koos Jackle Bow als één van de 8 finalisten van de Nieuwe Lichting 2015. Uit meer dan 800 inschrijvingen trokken ze de aandacht met hun eigenzinnige rock ’n roll en kregen ze de beste commentaren en score van de StuBru-luisteraars. Niet zomaar een voorprogramma, dit! 


ANDEREN KOCHTEN OOK
WO. 28 SEP THE BOXER REBELLION
VR. 27 JAN DEWOLFF
DO. 17 NOV MAX MESER