KUNSTBENDE ZUID HOLLAND

Tweede voorronde van dé landelijke wedstrijd voor jong, creatief talent met meer dan 100 deelnemende jongeren.

zondag 6 april 2014 8352

Meer dan 100 deelnemende jongeren in zo'n 70 acts tonen op deze zondagmiddag hun talent tijdens de tweede voorronde van Kunstbende Zuid-Holland in 't Paard van Troje. De deelnemers strijden in de categorieën Dans, Muziek, Taal, DJ, Fashion, Film&Animatie en Expo om het felbegeerde prijzenpakket en natuurlijk een plekje tijdens de landelijke finale op zaterdag 3 mei in de Melkweg te Amsterdam.

Pop/Rock
archief
  • 09:30
  • 10:00
Nieuwsbrief

Kunstbende is dé landelijke wedstrijd voor jong creatief talent en wordt dit jaar voor de 24e keer georganiseerd. De productie van de Kunstbende Zuid-Holland wordt verzorgd door de Popunie. In Zuid-Holland zijn er maar liefst twee voorrondes, waarvan de eerste plaatsvond in Theater Zuidplein in Rotterdam en de tweede voorronde in het Paard van Troje in Den Haag is.

Ieder jaar weten honderden jongeren de Kunstbende te vinden. Maanden van voorbereidingen gaan er aan vooraf, waarbij de deelnemers het thema van dit jaar Wordt Vervolgd verwerken in hun presentatie. Een vakjury kiest in deze tweede voorronde van Zuid-Holland per categorie een nummer één, twee en drie uit, waarvan de nummers één doorstromen naar de landelijke finale.

Ben jij benieuwd naar het jong en creatief talent van Kunstbende 2014? Kom dan ook en support het talent!