BURST INVITES GEM: EGBERT, REMY & RAMON TAPIA

Line-up: Egbert live, Remy en Ramon Tapia.

zaterdag 29 maart 2014 8352

Prijzen (ex. servicefee): Voorverkoop €10* | Deur €12,50*Burst is dé Haagse clubavond met de crème de la crème op het gebied van internationale topacts binnen de elektronische muziek. Deze BURST-editie: Gem label night met Egbert, Ramon Tapia & Remy.

Dance
archief
  • Grote zaal
  • 22:00
  • 22:00
Nieuwsbrief

Egbert van der Gugten, is al zijn hele leven bezig met producen. Dankzij Jeroen Verheij (alias Secret Cinema), die hem via MySpace ontdekte en hem uitnodigde in zijn studio en voor zijn evenementen, heeft hij zich kunnen ontwikkelen tot een van de meeste veelbelovende acts in het Electronic Dance Music genre.

Ramon Tapia is begonnen als techno DJ in België. Al snel ontwikkelde hij zich als gerenommeerd producer, en is hij tegenwoordig verantwoordelijk voor de meest frisse technosound van de Benelux. Met releases op labels als Great Stuff, Craft Music, Turbo Rec en Equator heeft hij al flink wat werk verricht. Ramon heeft dankzij zijn culturele diversiteit een brede smaak in muziek, en heeft hij als geen ander een diepgewortelde feeling voor ritme en grooves. 

Remy heeft zijn sporen al lang en breed verdiend met shows over de hele wereld. In de recente jaren draaide hij op de allergrootste feesten, zoals Time Warp, A Day At The Park en Awakenings. Onder zijn alias Wavecatcher zijn veel van zijn tracks gelicenseerd aan EMI. Binnenkort komen er releases op Fone en Gem van hem uit.