ARMIN VAN BUUREN

zaterdag 18 mei 2013 2013

Pas op: wij raden u af kaarten via andere kanalen dan de Paardwebsite te kopen omdat dit doorverkochte kaarten zijn. Ook al zegt zo'n site een officieel voorverkoopkanaal te zijn: ze zijn dat niet.  Er is kans dat deze kaarten niet geldig zijn. Paard van Troje kan u in deze gevallen niet helpen.(www.weetwaarjekoopt.nl)

Dance 18+
archief
  • Grote zaal
  • 20:00
  • 20:00
Nieuwsbrief

Support acts: Eller van Buuren Presents ADM, DJs Ruben de Ronde en Max Graham + Special Guests (!)

Je leest het goed: Armin van Buuren komt naar Paard van Troje in het kader van zijn release van zijn nieuwste album ‘Intense’.

Deze geboren perfectionist, gedreven door een genadeloze passie voor muziek, is al meer dan vijftien jaar een internationaal succes en maar liefst vijf keer uitgeroepen tot ’s werelds populairste DJ: Armin van Buuren is de vaandeldrager van de trancemuziek wereldwijd.

Geen land waar hij niet gedraaid heeft. Geen club die hij niet van binnen kent. Geen beroemdheid die niet dolgraag met hem samen zou werken. Men zou bijna vergeten dat Armin van Buuren ook ooit met een zelfgebouwde ‘slaapkamerstudio’ in Koudekerk aan den Rijn begonnen is. Tijdens zijn studie Recht aan de Universiteit van Leiden, krijgt hij zijn eerste vaste baantje als DJ bij de Leidse discotheek Nexus. Het blijkt de start van een glorieuze carrière.

Wapenfeiten te over. ‘Global Best DJ’ op de International Dance MusicAwards. Nummer één volgens de DJ Mag Top 100. Een radioshow die wereldwijd wordt uitgezonden en al jaren achter elkaar met prijzen bekroond wordt. En natuurlijk de oer-Hollandse, maar niet minder prestigieuze Gouden Harp, die hij in 2010 ontvangt. De documentaire ‘A Year With Armin van Buuren’ uit oktober 2012 geeft weer hoe de storm van zijn succes doorraast, maar ook wie Armin van Buuren nu eigenlijk zelf is: een DJ, een Nederlander, een partner, een vader.

Of hij nu draait voor een menigte van 200.000 man op het Amsterdamse Museumplein, op Ibiza voor uitgelaten vakantiegangers of op de meest vooraanstaande, exclusieve events over de hele wereld: zijn shows kennen hun weerga niet. Kan het dan mogelijk nog beter? Jawel. Op 18 mei released Armin van Buuren zijn nieuwste album ‘Intense’ exclusief in Paard van Troje: nu al hét evenement van 2013.

Eller van Buuren Presents ADM
Eller van Buuren presents ADM brengt allerlei muziekliefhebbers samen. Of je nou van Trance houdt of van poppy/jazzy/lounge in haar puurste vorm: het is allemaal aanwezig. Iedereen begrijpt muziek. Trance is niet alleen Trance, de nummers blijven kaarsrecht overeind wanneer ze poedelnaakt worden uitgevoerd…en Eller van Buuren presents ADM bewijst het! Kijk en luister naar een geheel nieuwe trend in EDM en wees vooral niet bang om gewoon mee te zingen.
Artiesten op 18 mei: Ana Criado (Suddenly Summer/I’ll Listen), Chris Jones (Going Wrong) & Claudia Soumeru (“Intense” Reprise/Bagga Bownz).

TIMETABLE: 
22.00 – 22.45: Ruben de Ronde
22.45 – 23.30: Eller van Buuren Presents ADM
23.30 – 00.00: Ruben de Ronde
00.00 – 03 00: Armin van Buuren (+ special guests!)
03.00 – tot eind : Max Graham