COLLEGE: Weg van het Piekeren

donderdag 23 september 2021 2021

Psycholoog Filip Raes helpt je van het piekeren af

Deze avond kun je in de zaal bijwonen, of thuis via een livestream! Via PAARD koopt je een ticket om de avond ín de zaal bij te wonen. Livestream tickets kan je scoren via deze link.

Piekeren doen we allemaal. De een meer dan de ander, maar niemand zit erop te wachten. Je kan er de hele nacht van wakker blijven liggen, of er zelfs depressief van worden. Toch krijg je die dwingende gedachten niet zomaar uit je hoofd. In Nooit Meer Piekeren leert psycholoog en gedragstherapeut Filip Raes hoe je beter kan omgaan met je gepieker. We denken vaak dat blijven nadenken over situaties en problemen ons een oplossing brengt. Maar het tegenovergestelde is waar volgens Raes. Piekeren zit alleen maar in de weg en stopt ons om echt in actie te komen. Minder piekeren geeft meer ruimte in het leven voor zaken die echt belangrijk zijn. Tijdens deze avond ontdek je hoe weg kunt blijven van piekeren en vertelt Raes in heldere stappen wat je kunt doen om jezelf te bevrijden van verlammende gedachten.

archief
  • Grote zaal met zitplaatsen + online livestream
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Filip Raes is klinisch psycholoog, gedragstherapeut en hoogleraar psychologie aan de KU Leuven. Hij schreef het boek Weg van het piekeren.