SEX SWING [geannuleerd]

Stuwende psychrock van een Britse zeskoppige supergroep

donderdag 28 mei 2020 8371

Deze show hebben we helaas moeten annuleren vanwege de Corona maatregelen. 

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet en het RIVM zullen tot 1 juni geen evenementen plaatsvinden in PAARD en Paardcafé.

Er wordt hier achter de schermen hard gewerkt om bezoekers van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo mogelijk de evenementen te verplaatsen. Paard houdt ticketkopers op de hoogte via de mail. Op de website en op onze socials houden we u op de hoogte van nieuws. Lees hier meer.

Hard noise psychedelic
archief
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

De band Sex Swing zou naar eigen zeggen niet moeten bestaan. Zo is een bandlid geraakt door de bliksem, overleefde een ander een vliegtuigcrash en won een derde lid een box/schaakwedstrijd tegen iemand die ‘The Finnish Hammer’ werd genoemd. De muziek die het zestal maakt is precies de muziek die je verwacht van mensen die de dood meermaals in de ogen hebben gekeken. Het is traag, gelaagd en stuwend met accenten uit de saxofoon.

Sex Swing is een underground supergroep met leden van onder andere: Dead NeanderthalsBonnacons of Doom en Dethscalator. In deze groep bekijken de bandleden de rauwe kant van de psychedelica. “Een havenlandschap gevuld met grijstinten en een hoofd gevuld met chaos en lucide dromen.”, zoals ze het zelf noemen.

“ "Mede dankzij de stuwende beat die ongehinderd door blijft rollen blijft de gekmakende kakofonie prettig om te ondergaan." “

3voor12 Den Haag op Rewire 2017