MACY GRAY

maandag 30 mei 2022 2022

Deze avond zie je the one and only Macy Gray in PAARD. Haar herkenbaar rauwe en rock steady stem heeft van haar een van de meest geliefde R&B/Soul-sterren van de 21e eeuw gemaakt. Wat begon met de onweerstaanbare debuutplaat ‘How Life Is’ – waar wij heel veel van kunnen meezingen – groeide uit tot een glansrijke carrière met miljoenen verkochte platen, een Grammy (en vele nominaties), BRIT-awards en wereldwijde lof.

pop rnb Soul
archief
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:30
Nieuwsbrief

Vleugen van Nina Simone en Billie Holiday zijn in haar muziek te horen, maar Macy Gray’s songs en muziek hebben een geheel eigen sound die in de 90’s elke hitlijst wist te veroveren. ‘Why Didn’t You Call Me’, ‘I Try’, ‘Do Something’, je kon er niet omheen. Inmiddels heeft ze tien(!) platen op haar naam staan, en heeft ze samengewerkt met een scala aan artiesten: van The Black Eyed Peas, Fatboy Slim, en Erykah Badu tot Megan Trainor en Gary Clark Jr.

 

 

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

“ "Macy weet het zo over te brengen dat je vanzelf een traantje wegpinkt." “

3voor12 Den Haag