MAMIHLAPINATAPAI AVOND SHOW (WORDT VERPLAATST)

zaterdag 6 maart 2021 2021

Op vrijdag 13 maart zou Mamihlapinatapai in PAARD de komst vieren van hun nieuwe album Maghía, maar toen kwam Corona. Het concert werd uitgesteld, maar door de huidige maatregelen is het momenteel helaas niet mogelijk om het feest te vieren voor meer dan 30 personen. Mamihlapinatapai baalt verschrikkelijk. De bandleden keken enorm uit naar het optreden, waarmee ze de komst van het nieuwe album eindelijk zouden vieren met iedereen die hierbij wil én hoort te zijn.

In overleg met PAARD is besloten om het optreden te annuleren. In plaats daarvan werd er een intiem concert gespeeld speciaal voor de donateurs die via crowdfunding het album mede mogelijk hebben gemaakt. Er wordt nieuw optreden gepland worden in voorjaar 2021, zodat het album alsnog met iedereen gevierd kan worden. Reeds gekochte tickets zijn gerefund en ticketkopers zijn hierover geïnformeerd via mail. Heb je tickets aan de kassa gekocht, stuur dan voor een refund een mail naar [email protected].

Denk aan Spaanstalige wereldmuziek, blazers en opzwepende ritmes, die binnen no-time een glimlach op je gezicht tovert en je laat bewegen als een volleerde danser of danseres! Het exotische gezelschap Mamihlapinatapai, bestaande uit negen muzikanten die begonnen als straatmuzikanten in onze Hofstad. Op 17 oktober 2020 is het tijd voor een nieuw hoofdstuk speelt de band met hun nieuwste plaat op zak in PAARD.

cumbia flamenco Jazz Latin Reggae ska
archief
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 19:30
Nieuwsbrief