BEHIND THE MUSIC MET TIM AKKERMAN [nieuwe datum]

donderdag 15 oktober 2020 2020

Update over Corona maatregelen: De kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht. Heb je een ticket, maar geen mail ontvangen, laat het ons weten via [email protected]

Je zou denken dat als je al 20 jaar muziek maakt, een nieuw album uitbrengen niet meer zo spannend is. Niks is echter minder waar voor Haagse muzikant Tim Akkerman. Want met zijn nieuwste plaat Lions Don’t Cry ging hij vorig jaar terug naar waar hij begon: een rockplaat van jewelste die doet denken aan zijn tijd als frontman van Di-rect. Naast het uitbrengen van dit spiksplinternieuwe album deed de muzikant vorig jaar ook mee aan Beste Zangers. Op 15 oktober is Tim te gast bij de derde Haagse editie van Behind The Music en vertelt hij over alle ups en downs van zijn muzikale carrière, hoe het is om als soloartiest ‘alleen’ verder te gaan, familieman te zijn en wat zijn toekomstplannen zijn.

rock
archief
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Behind The Music is een avondvullend interviewprogramma waarin gasten aan de hand van beelden van oude FaceCulture-interviews en nieuwe interviews met gasten uit hun directe omgeving worden geïnterviewd. Bezoekers kunnen een intieme openhartige avond verwachten waarin ze de hoofdgast echt leren kennen. De gast sluit af met een kort optreden of een uitleg van hoe hij werkt. De avond duurt twee en een half uur en gasten krijgen ruimschoots de gelegenheid zelf ook vragen te stellen aan de gasten. In een eerdere editie in PAARD waren bijvoorbeeld Spike van Zoest en Rinus Gerritsen te gast.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Voor dit concert betekent het dat er maximaal 30 personen aanwezig kunnen zijn, die het PAARD kunnen bezoeken. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht en zijn mondkapjes verplicht in het pand (behalve op de zitplaats). Ook geldt er een aantal nieuwe regels: De horeca is gesloten en er mag geen drank of eten genuttigd worden. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.

“ Er raasde tijdens de show van Tim Akkerman nieuwe energie door mijn lichaam heen. Het optreden was een show die je kan vergelijken met een koud biertje op een warme zomerdag. “

3voor12