JESSE MALIN

Amerikaanse rockmuzikant

zondag 7 november 2021 8374

New Yorkse singer-songwriter Jesse Malin begon zijn muziekcarrière als lid van hardcore band Heart Attack op twaalfjarige leeftijd en werd later leadzanger van de invloedrijke punkband D Generation. Intussen heeft de Amerikaan acht soloalbums op zijn naam staan. Sunset Kids is zijn laatst uitgebrachte plaat en bevat nummers met muzikale grootheden als Lucinda Williams en Billie Joe Armstrong (Green Day).

In verband met de Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst van naar 7 november 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Lees hier meer over de Corona maatregelen die PAARD heeft genomen.

rock singer-songwriter
archief
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30
Nieuwsbrief

“Het draait allemaal om het overleven en heruitvinden. Ik wilde een plaat maken met de ruimte om daar verhalen over te vertellen. Ik schrijf graag over personages en mensen die ik onderweg tegenkom. De dromers, schemers, hustlers, romantici, geliefden, verlaters en gelovigen”, aldus Jesse. Veel van deze personages leverden een bijdrage aan Sunset Kids, reeds uitgebracht album met zeer persoonlijke liedjes.

Support: Don DiLego

DiLego is geboren en getogen in het westen van Massachusetts. Hij volgt zijn rusteloze creatieve winden al een groot deel van zijn leven. Zijn allereerste muzikale aankoop was een 45 van Rhinestone Cowboy en sindsdien jaagt hij op dezelfde (cowboy) high. In de afgelopen twee decennia heeft DiLego een deal met een groot label binnengehaald; bracht vijf veelgeprezen soloalbums uit; scoorde een speelfilm,  opende zijn eigen opnamestudio en is medeoprichter van Velvet Elk platenlabel.

“ It’s a soundtrack to the apocalypse, a command to reconnect before it’s too late, and makes you believe that the P.M.A. (positive mental attitude) that Malin has been preaching for decades just might be enough to save us. “

Rolling Stone