Thank God It’s Donna: The Original Donna Summer Tribute [GEANNULEERD]

donderdag 17 februari 2022 2022

Helaas is deze show afgelast vanwege de Corona-maatregelen. Ticketkopers ontvangen een mail met uitleg over je kaarten. Heb je een ticket gekocht aan een fysieke kassa? Stuur dan een bericht naar [email protected] onder de vermelding van naam programma.

Na de succesvolle theatertour is het nu tijd om Thank God It’s Donna: The Original Donna Summer Tribute naar PAARD te halen. Gare du Nord brengt samen met zangeres Carolina Dijkhuizen een respectvol eerbetoon aan de legendarische discoqueen. Verwacht een spetterende liveshow, waarin de vele hits en bijzondere carrière van de in 2012 overleden zangeres tot leven worden gebracht. Met haar onvergetelijke dance classics als Bad Girls, MacArthur Park, Hot Stuff, Could It Be Magic, I Feel Love, Love To Love You Baby en Last Dance  kan het niet anders dan een feestelijke herbeleving van de 70s en 80s discopartys worden.

Disco Soul tribute
archief
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:00
Nieuwsbrief

Vertolker Carolina Dijkhuizen is vooral bekend van de musicals als ‘Aida’, ‘Lion King’ en ‘Sister Act’. Mocht je twijfelen aan haar capaciteiten. weet dan dat de zus van van Donna Summer hoogstpersoonlijk een compliment gaf over haar stemgeluid.

 

“ Donna Summer was en is nog steeds een groot voorbeeld voor mij en haar carrière loopt als een rode draad door mijn leven. “

Carolina Dijkhuizen