SYMPHONIC JUNCTION: Residentie Orkest feat. SVEN FIGEE

Van Bach tot blues en van Vivaldi tot Metallica. Sven Figee is de Lucky Luke van de Hammond: hij speelt sneller dan z’n schaduw en het is altijd raak.

zaterdag 16 november 2019 8368

Sven Figee is de Lucky Luke van de Hammond: hij speelt sneller dan z’n schaduw en het is altijd raak. Wie hem op ons festival Wanderlust heeft gezien, weet dat deze man geen grenzen kent op zijn instrument. Van Bach tot blues en van Vivaldi tot Metallica. Zijn fysieke manier van muziek maken is een lust voor oog en oor: stomend, ronkend, piepend, krakend en bedwelmend maar ook poëtisch en intens intiem.

klassiek
archief
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:15
Nieuwsbrief

Over dit concert
Joost Geevers, dirigent
Sven Figee, Hammondorgel

Een concert met staanplaatsen
Paard is een poppodium, hetgeen betekent dat de zaal geen zitplaatsen maar staanplaatsen heeft. Voor mensen die slecht ter been zijn kunnen we een uitzondering maken. Indien u voor een mindervalide zitplaats of rolstoelplaats in aanmerking wil komen, kunt u tot 48 uur voor aanvang van het concert uw wens kenbaar maken via [email protected]. Geef in de mail duidelijk aan onder welke naam u de zitplaats(en) wil reserveren en voor welke editie van Symphonic Junction. Let op: er zijn een beperkt aantal mindervalide plaatsen beschikbaar.

“ Daverend groovende show van Sven Figee! “

NRC HANDELSBLAD