THE RAD PACK (Willie Wartaal, Mason & Joost van Bellen)

De drie clubkanonnen Willie Wartaal, Mason en Joost van Bellen vormen een nieuw dj-collectief, dat onder de naam The Rad Pack de nachten onveilig gaat maken.

vrijdag 12 april 2019 8368

Een primeur is aanstaande in Paard en wel op 12 april om exact te zijn. De drie clubkanonnen Willie Wartaal, Mason en Joost van Bellen vormen een nieuw dj-collectief de nachten onveilig gaat maken. Met veel enthousiasme introduceren wij aan jou:

THE RAD PACK 

Apart van elkaar maken de heren al jaren naam en faam op festivals en in de clubs. Nu op een nieuwe missie. Gezamenlijk ten strijde tegen alle fake poespas, de veel te korte dj-setjes en het starstatusgedoe. Het is weer hoogtijd voor het échte werk!

Benieuwd welk geweld de heren uit de speakers blazen? Kom alvast in de mood met The Rad Pack Mixtape #1!

Hier te downloaden of stream via Soundcloud.

club music Dance house 18+
archief
  • Kleine Zaal
  • 23:00
  • 23:00
Nieuwsbrief

– THE RAD PACK –

✦ WILLIE WARTAAL
www.instagram.com/omgwiwaaaaaa

✦ MASON
soundcloud.com/musicofmason

✦ JOOST VAN BELLEN
www.mixcloud.com/joost-van-bellen

Zowel WiWa, als Mason en Van Bellen hebben anno 2019 de onhoudbare drang om terug te keren naar de basis. Naar ruige no-nonsense house en aanverwante muziek, dat dampend en stampend het ultieme clubgevoel terugbrengt. The Rad Pack zijn hardwerkende dj’s die tijdens hun all-nighters vanaf openingstijd tot de laatste minuut de handen uit de mouwen steken. Het zijn lastpakken die als sloopkogels geen spaan heel laten van zielloze glamour- feestjes en gelikte opgedirkte clubnachten.

Een wervelwind door club- en festivalland. Geen nacht zou ooit nog hetzelfde zijn!

“ Waar het zweet van plafond gutst en waar je je schoonzolen naar de Filistijnen danst “

– The Rad Pack