The Beatmakers Union

Het offline platform achter de online wereld van beatmaking.

zondag 16 december 2018 8365

Entree van dit evenement is gratis, download je gratis ticket door op ”koop tickets” te klikken, of klik hier.

The Beatmakers Union is ontstaan uit de behoefte om een fysieke plek te creëren waar beatmakers en producers samen kunnen komen om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en inspiratie op te doen. Of je nu deep house, footwork of glitch hop maakt, net muziek software onder de knie hebt of al tien jaar produceert; iedereen is welkom om zijn of haar passie voor muziek te komen delen. Ook als je zelf geen muziek maakt maar wel geïnteresseerd bent, ben je van harte welkom.

Het evenement in Paard zal bestaan uit een live beatmaking sessie + een talk met de Rotterdamse producer Moods die onlangs nog door Amerika tourde en 26 oktober zijn debuut album ‘Zoom Out’ released op Boogie Angst.

electronic elektronisch
archief
  • Foyer
  • 15:00
  • 16:00
Nieuwsbrief

Tijdens de talk met Moods zullen we hem spreken over zijn studio routine, het proces rondom zijn nieuwe album en zijn muzikale carrière die in 2012 een hoge vlucht nam nadat het Youtube channel “Majestic Casual” zijn track Love Is Real plaatste en miljoenen plays kreeg.

Aansluitend aan de talk is de live beatmaking sessie. We nodigen iedereen uit om zijn laptop plus eventuele midicontrollers en andere gear mee te nemen en deel te nemen. Iedereen zal die dag een sample krijgen die Moods zal selecteren. Met deze sample krijgt elke deelnemer 1,5 uur de tijd om een track te maken. Het is hierbij toegestaan om extra geluiden aan de sample toe te voegen. Na afloop zullen we gemeenschappelijk terugluisteren naar het gemaakte materiaal. Het doel is niet om iemand tot winnaar te benoemen, maar om gedurende het event van elkaar te leren en jezelf uit te dagen om in korte tijd tot een eind product te komen.

Follow The Beatmakers Union:
https://www.facebook.com/TheBeatmakersUnion/

Follow Moods:
https://www.facebook.com/Moodsproducer/
https://soundcloud.com/moodsprod