LøveFest 2018

De lekkerste newskool hiphop gepresenteerd door Delfts collectief “LøveGang”

vrijdag 7 september 2018 8365

Line up: Wally A$M,  Cry, VICCENS, Rey Tranquilo, Fabz Pi, OZSI Park, Sweaker, Prodigal, Juulz & Jowflow, Irapo
DJ: Jerrausama

Intiem underground hiphop feest vol met bekende en onbekende newskool rap. De tweede editie van het door het Delftse collectief “LøveGang” georganiseerde LøveFest is een feit en wordt dit jaar gehouden in het Paard. Lekker!

Let op: er kan gecheckt worden op ID, dus vergeet deze niet mee te nemen.

newskool hiphop Rap
archief
  • Kleine Zaal
  • 18:00
  • 20:00
Nieuwsbrief

Wally
Oualid ‘Wally’ Oussar, de Travis Scott van de schilderswijk, werd geboren in het jaar 2000. Met zijn sierlijk, duister geluid, en verfijnd evenwicht tussen introspectieve raps en zorgvuldig ingezongen melodien (Wally is een geschoolde zanger) onderscheidt hij zich qua sound in Nederland en Den Haag, zijn thuisstad die tevens plaats biedt aan zijn zijn crew A$M. In 2017 bracht Wally de ‘Road To DBV’-EP uit, gevolgd door ‘Days Before Vrijheid’. Zijn track ‘Late Night’ kreeg een remake van Bokoesam en Ray Fuego. In 2018 releaset Wally (of, zoals zijn vrienden hem noemen: Young Wally Damn de Finesser) zijn eerste materiaal op Noah’s Ark.

Cry
Met lomp harde producties en duidelijk gearticuleerde, domme raps. Inhoudelijk gaat het alle kanten op en is er soms geen touw aan vast te knopen, maar aanstekelijk is het zeker. (bron:Hiphopinjesmoel)

De volledige line-up:
Wally ASM
Cry
VICCENS
Rey Tranquilo
Fabz Pi
OZSI Park
Sweaker
Prodigal
Juulz & Jowflow
Irapo

DJ: Jerrausama