RICO & STICKS

Nederlandse hip hop van de bovenste hoedenplank

donderdag 22 november 2018 8365

Rico & Sticks hebben het afgelopen jaar samen met Kubus uitverkochte grote zalen én festivals in Nederland platgespeeld, rondom hun laatste studio album ‘IZM’. De “IZM’ tour was in navolging op hun ‘Opgezwolle Tot Nu’ zegetocht uit 2015, welke eindigde met een legendarische show in de Ziggo Dome. Dit najaar gaan de heren nieuwe tracks, lost tracks en natuurlijk de klassiekers in de kleinere zalen van het land ten gehore brengen. En ook Den Haag ontbreekt niet in het tourschema! In een kleinere setting laten zien waar hun muziek om draait, waar de teksten nu over gaan, de intimiteit met het publiek opzoeken. Dat is wat ze gaan doen! Dus heb je de mannen gemist tijdens de laatste tour of simpelweg zin om ze nog een keer te zien in een speciale, intieme setting? Wees er dan snel bij voor een ticket in de kleine zaal van Paard.

 

 

archief
  • Kleine Zaal
  • 22:00
  • 22:30
Nieuwsbrief

Die gasten van Opgezwolle, Opgeduveld, Fakkelbrigade. Die gasten van nederhopklassiekers als Verre Oosten, Hoedenplank, Gekke Gerrit. Als dat menig hiphopliefhebber al niet lekker genoeg maakt: die gasten die dit teweegbrachten in Paard en daarmee dé dikste show van 2016 neerzetten. Mogen wij dat zeggen? Ja, dat mogen wij zeggen. Dit jaar keert het duo voor de derde maal terug en ook deze show gaat ongetwijfeld weer de boeken in als een van de dikste Nederlandse hip hop shows van dit jaar.

Paquito Moniz
Paquito Moniz is een Tilburgse DJ én producer. Zijn sets zijn verrassend en gevarieerd; verwacht een mix van hiphop, funk, r&b, afrobeats, mellow vibes, UK funky, instrumentale beats en eigen edits. Zijn skills hebben hem al op plekken gebracht als Appelsap, Milkshake festival Amsterdam, Solar Weekend en WOO HAH!

Zelf omschrijft hij zijn sets als sfeervol, zielvol, dansbaar, explosief en hartverwarmend. We couldn’t agree more en zijn dan ook blij dat hij de boel komt opwarmen voor de show van Rico & Sticks.