BOO!

ska/punk/funk uit Zuid-Afrika met hoog feestgehalte

zondag 25 november 2018 8365

De continue drang om de vrijheid te vieren: de boodschap van het Zuid-Afrikaanse Boo! is er één van vreugde! De band beschrijft hun muziek als ‘Monki Punk’, want: “zet een aantal apen in een studio en dit is hoe het klinkt”. Deze term doet echter teniet aan het uitbundige effect van een Boo! optreden: probeer jij maar eens stil te staan op hun smakelijke ska/punk/funk/reggae met extreem hoog feestgehalte. Zo’n band die live overigens écht veel beter tot zijn recht komt dan in je platenspeler.

funk punk ska
archief
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Met een kleurrijk spectrum van The band’s sound consisted of bass, drums, brass, keyboards and percussion; inderdaad – de gitaren ontbreken – maakten ze al sfeer op diverse festivals, maar je hoeft het publiek van festivals als Oerol en Pukkelpop niet naar hun Boo! ervaring te vragen, want daar moet je bij zijn geweest. Al is het alleen al voor de extravagante frontman Chris Chameleon. Life is Boo!tiful!

Het voorprogramma van BOO! wordt verzorgt door Kat & Wolf. Deze tweemansband bestaat uit Chris Chameleon en Daniella Deysel. Dit voorjaar kwam hun plaat ‘10.000DA’ uit, en hier laat Chris een kant van hem zien die we nog niet eerder zagen!