donderdag 25 oktober

Vacature: Medewerker PR en Marketing (32 uur)

Paard heeft vanaf december een plek beschikbaar voor een: Medewerker PR en Marketing (32 uur) 

FUNCTIEOMSCHRIJVING:
Wie ons PR & Marketing team komt versterken, kan erop rekenen dat geen dag hetzelfde is. Je promoot doelgericht een groot aantal concerten en evenementen, uiteenlopend in genre. Ook zorg jij ervoor dat Den Haag en omgeving niet om (de activiteiten in) Paard heen kan: je bent medeverantwoordelijk voor de invulling van de website, je verzorgt de productie en distributie van publiciteitsmateriaal, zoals flyers, mailings, posters en nieuwsbrieven, onderhoudt lokale en landelijke (pers)contacten, weet een pakkende online campagne op te zetten en stelt nieuws- en persberichten op. Je weet hoe je de binding tussen podium en publiek moet versterken en bedenkt graag opvallende publieksacties in combinatie met effectieve en efficiënte promotieplannen, waarbij we af en toe graag van de gebaande paden afwijken.

Je onderhoudt contact met ontwerpers, drukkers, artiestenmanagement, het persnetwerk, je stuurt stagiairs en het flyerteam aan, overlegt met de rest van het team over de beste aanpak en signaleert (mede) of er voor Paard nieuwe doelgroepen zijn.
Kortom: als medewerker PR & Marketing bij Paard ben je het centrale punt voor de ontwikkeling en uitvoering van zowel het offline als online communicatie-, marketing- en publiciteitsbeleid.

WIJ BIEDEN:
Een toffe parttime functie in een niet alledaagse werkomgeving in het centrum van Den Haag. Salariëring is volgens cao Nederlandse Podia. Je moet dan denken aan een salaris van zo’n € 2000,- tot € 2700,- bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur (schaal 5). En natuurlijk bieden we je de gelegenheid om aanwezig te zijn bij onze evenementen. Graag zelfs!

WE ZOEKEN IEMAND MET DE ONDERSTAANDE KWALITEITEN:

  • een relevante hbo-opleiding, bij voorkeur op het gebied van marketing, communicatie en/of PR;
  • minimaal drie jaar aantoonbare kennis en ervaring met evenementenmarketing en/of online marketing, bij voorkeur binnen de muziek;
  • jij weet de verschillende doelgroepen te bereiken;
  • brede affiniteit met (pop)muziek en kennis van nieuwe muziek;
  • ervaring met het inzetten van social media als marketingtool;
  • een neus voor netwerken;
  • zowel mondeling als schriftelijk een goede beheersing van Nederlands én Engels;
  • je weet hoe je een wervende tekst moet schrijven
  • kennis van grafische programma’s als Photoshop en Illustrator;
  • woonachtig in Den Haag of omgeving.

WIJ ZIJN:
Wij zijn het Haagse Poppodium Paard, en wij zijn ervan overtuigd dat muziek -in al zijn verschijningsvormen- bijdraagt aan een betere maatschappij: samen muziek meemaken betekent samen emoties delen en samen herinneringen maken.

Paard programmeert al 46 jaar een zo breed mogelijk muziekaanbod en is van een klein Do-It-Yourself-podium uitgegroeid tot de grootste instelling op het gebied van popmuziek in de provincie Zuid-Holland. Paard organiseerde het afgelopen jaar 631 verschillende evenementen die door meer dan 240.000 bezoekers uit het hele land werden bezocht. Wij hebben een open visie ten aanzien van popmuziek, wat terug te zien is in het gevarieerde aanbod van Pop, Rock, Roots, Reggae, Metal, RnB, Hip Hop, World, Dance, Elektronisch, Techno, Nederlandstalig, Jazz, Modern-Klassiek en Experimenteel. Ook hecht Paard belang aan actuele wetenschappelijke-, literaire- en educatieve programma’s waarin de maatschappelijke horizon verbreed wordt.

Het Paard-team bestaat uit zo’n 25 vaste medewerkers, aangevuld met vele oproepkrachten en freelancers in horeca, techniek en promotie en nog een enthousiaste groep vrijwilligers en stagiaires.

REAGEREN:
Je schriftelijke sollicitatie voorzien van curriculum vitae kun je vóór maandag 5 november 2018 mailen naar [email protected] Als je vragen hebt mag je telefonisch contact opnemen met Janne Tomberg (P&O) of Marloes Kranenburg (PR&M) op 070-7503434. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Het heeft alleen zin om te reageren als je aan de functie-eisen voldoet.

Blijf op de hoogte

Je krijgt elke week de Paard nieuwsbrief met het laatste nieuws, bevestigingen, Early Birds en winacties.