vrijdag 10 februari 2017

VOLTAGE – CHUCKIE & DON JAMES

In verband met verwachtte drukte bij de uitloop van het concert ervoor kan het voorkomen dat Paard van Troje een kwartier tot een half uur later opengaat dan vermeld op de website en facebook.Wrijf maar nog een keer in je ogen want het gaat nu toch écht gebeuren. DJ CHUCKIE keert op vrijdag 10 februari 2017 na 8 jaar weer terug achter de draaitafels in het Paard van Troje in Den Haag!

Dance
Archief
  • Grote zaal
  • 22:00
  • 22:00

Met het concept VOLTAGE bundelt Chuckie de krachten met de upcoming man van dit moment: DON JAMES! Voltage is ‘RAW & UNCUT’ zonder poespas, tikkeltje ondeugend, een vleugje sexy maar toch net over het randje.

Tijdens Voltage zal de bubbling muziek van toen met een cross-over van de aanstekelijke bubbling beats van nu, die bijna niet meer weg te denken zijn in de hedendaagse hits, de boventoon voeren op deze avond. Dansen, schudden, plakken.. Het kan allemaal tijdens Voltage! Een avond waar de ‘oh yeah’ een lach op je gezicht tovert, je momenten vastlegt en terugbrengt naar de begin jaren ’90 waar bubbling onder andere de basis legde voor de hedendaagse muziek.

Om je alvast in de juiste vibe te brengen, legt Don James de laatste hand aan een echte ‘Voltage EP’ in de studio die de beats van deze avond muzikaal nog meer zullen onderstrepen!

Dit event is toegankelijk voor bezoekers van 21 jaar en ouder.
* entreeprijs is exclusief servicekosten

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.