maandag 26 maart 2018

TRIPTIDES

De hoogtijdagen van de surfpop voorbij? Je zou anders geloven wanneer je naar Triptides luistert. Liefhebbers van zonnige, psychedelische indiepop kunnen hun hart ophalen; deze Amerikaanse knapen bezorgen je een geluid vol zoete melodieën, nostalgische 60’s klanken (kom maar door met die echo-gitaren) en upbeat, trippy tunes. Liefhebbers van Tame Impala, Beach Boys en Real Estate, wees slim en kom genieten, want de psychedelica van Triptides gaat erin als klokspijs. Ogen dicht en genieten. We spreken elkaar erna wel weer.

 

Support: Tony Malaria

Kom lekker op tijd naar Triptides, want de Italiaanse Tony Malaria zal de boel opwarmen. Zijn songs gaan over verloren tijd, verbroken liefdes, wachten, droevig zijn, maar ook over lachen en gelukkig zijn. Geen irritant gezoem, maar imponerende muzikaliteit en een stem waarmee hij je aansteekt en besmet met de sfeer van het nummer. Voor iedereen, voor elke mood. Een ding is zeker: als je wat prikkelbaar bent deze avond, helpt Tony Malaria je er gek genoeg weer overheen.

Archief
  • € 7,50
  • Paardcafé
  • 20:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Paard in het Paardcafë
Rammelende garage-rock en de betere singer-songwriter: sommige concerten die we eigenlijk in de kleine zaal van het Paard programmeren, komen naar ons idee beter tot hun recht op het gezellige en huiselijke Paardcafé-podium. Vandaar dat je deze wat bekendere acts zo nu en dan als betaald programma in het Paardcafé kunt gaan checken.

Jangle echo-laden psychedelia at its best.

www.psychedelicbabymag.com