zaterdag 9 juni 2018

THRF OFFICAL AFTERPARTY

Support: Official Afterparty The Hague Rainbow Festival

Zaterdag 9 juni sluiten we The Hague Rainbow Festival groots en feestelijk af in de grootste club van Den Haag; het PAARD! De ideale plek waar we al onze feesten deze avond onder één dak gaan geven! Met natuurlijk het oudste en bekendste feestje MANJEFIEK in de grote zaal van het Paard met deze editie de XXL versie, waarin wij op alle fronten extra zullen uitpakken met entertainment. Vanzelfsprekend mag voormalig radio 538 dj BARRY PAF niet ontbreken achter de draaitafel. Daarnaast zullen diva MAYDAY en DJ STENNIS er samen met de gehele kleurrijke manjefiek-crew voor zorgen dat jij lekker los kan gaan!

Archief
  • Earlybird €10 Regular €15 Doors €20
  • Grote Zaal
  • 23:00
  • 23:00

*incl € 2,50 servicekosten

Door de boxen van de kleine zaal zal deze avond heerlijke progressive en circuit house knallen. Het feestje MASH UP zal deze avond namelijk de zaal hosten met een speciale BLACK BOX editie! Speciaal voor deze editie hebben wij de Franse DJ KARL KAY uitgenodigd die door heel Europa al naam heeft gemaakt en zijn stempels heeft verdiend in de scene! Evenals onze resident DJ INSHANE die er natuurlijk deze editie ook weer bij is. Natuurlijk mogen de sexy dansers niet ontbreken die, in underwear by The BodyWearSTore, hun moves zullen gaan maken!

Speciaal voor de vrouwen hebben wij op het 2e balkon in de grote zaal een WOMAN ONLY AREA ingericht die deze avond zal worden gehost door DARE & LIPSTICK! Wat daar allemaal gaat gebeuren blijft nog een verassing.

Kortom een feestje die je niet mag missen en de perfecte afsluiten van The Hague Rainbow Festival 2018!

MANJEFIEK XXL: Barry Paf, Mayday, DJ Stennis
MASH UP – Black Box: Karl Kay, Inshane
WOMAN ONLY AREA: Hosted by Dare & Lipstick

 

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur