zaterdag 13 april 2019

TEMPEL Reünie 2019

Zet zaterdag 13 april in de agenda’s. Een blok alvast de zondag erna ook even. Voor de zekerheid. Want de tweede Tempel Reunie uit de geschiedenis wil je niet missen.

Jazeker! Het gaat ook dit jaar gewoon weer gebeuren. De enige echte en vooral ontzettend officiële Tempel Reünie. De magische trip down memory lane. Het zalige reisje terug in de tijd. Toen dansen, sjansen en de drankeneffectenbeurs nog heel gewoon was. Net als de DJ’s van toen. De beurs. En vooral de gezelligheid. Dankzij jullie. Al die oud-Tempel-gangers.

 

00s80s90sdance classicshouse18+
Archief
  • € 10,00
  • € 15,00
  • Grote Zaal
  • 23:00
  • 23:00

*incl € 2,50 servicekosten

JUNGLE THEMA

Ook al is het nu al lastig om de editie van vorig jaar te overtreffen: het Jungle Party-thema gaat ons zéker een zetje in de juiste richting geven. Dus trek dat berenvelletje of tijger outfitje maar alvast uit de kast.

“We gaan terug naar de heerlijke ’90s. Jij en je vrienden van vroegâh. Om nog één keer die vervlogen tijden her te kunnen beleven.”

– Coen Bom (voormalig eigenaar De Tempel)

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur