vrijdag 9 december 2022

SNELLE [UITVERKOCHT]

Singer-Songrapper Snelle kreeg in 2019 nationale bekendheid met zijn hit ‘Reünie’. Ter ere van Snelle’s vierentwintigste verjaardag, verscheen zijn album ‘vierentwintig’, dat binnen 24 uur veranderde in een goudenplaat. Hierna volgden de nummers ‘De Overkant’ met Suzan & Freek, ‘In De Schuur’ met Ronnie Flex, ‘Papa Heeft Weer Wat Gelezen’ met Thomas Acda en de monsterhit ‘Blijven Slapen’ met Maan.

  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:30

Snelle is in staat op meesterlijke wijze maatschappelijke thema’s in melodieuze hiphop songs te stoppen. Zo bezingt hij de gevolgen van pesten en waarschuwt voor de gevaren van appen op de fiets. Op 9 december brengt Snelle zijn koffer vol met hits naar PAARD.

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.

Snelle is the sensitive boy and tough rapper in one

Nieuweplaat.nl