vrijdag 11 september 2020

ROOSBEEF [NIEUWE DATUM]

Figgie

In verband met de Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst naar 11 september 2020. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Lees hier meer over de Corona maatregelen die PAARD heeft genomen: https://www.paard.nl/nieuws/verplaatste-shows-nav-corona-virus/


Roosbeef is terug van ver weggeweest! En ons wachten wordt rijkelijk beloond. Met ‘Lucky’ — het vierde studioalbum van Roosbeef — is terugkomen uit Kentucky voor Roos Rebergen ook echt thuiskomen. Het hiaat sinds de vorige plaat is niet onbewogen geweest. Roos heeft haar muzikale bron opgezocht en twee jaar tussen de bluegrass geleefd. De zangeres vond daar meer dan alleen muziek. Achter de Appalachen leerde ze het Amerikaanse lied beter begrijpen, en hoorde verhalen die nu op ‘Lucky’ een weerklank vinden. Op 11 september 2020 brengt ze die klanken naar PAARD.

Klinkt als Spinvis, Eefje de Visser en Lucky Fonz III Nederlandstaligpop
Koop tickets
  • € 18,50
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

 

Al bijna 15 jaar staat haar muziek garant voor Nederlandstalige, humoristische pop, dwarse melodieën en spannende liveshows. Vandaag is Roosbeef niet alleen meer de band van Roos Rebergen, maar net zo goed die van Tim van Oosten, Pascal Deweze en Tom Pintens en met Lucky bewijst de band zich als een hecht en compleet geheel.

Support: Figgie doet de support op deze avond: steengoede en groovy indie van eigen bodem. Alsof Unknown Mortal Orchestra en Deerhunter komen logeren bij De Jeugd van Tegenwoordig, of Foals op vakantie gaat met Doe Maar. In Den Haag zag je ze op Sniester, en de band veroverde samen met een trouwe fanbase al de Popronde, Noorderslag en poppodia in alle windrichtingen. Figgie heeft op geheel eigen kracht een beweging gecreëerd waarin hun logo met de twee ruiten met trots wordt gedragen door honderden indieliefhebbers.

 

We worden weggeblazen door een krachtige en energieke show van bijna twee uur, zonder dat de spanningsboog afkalft. Dat maakt Roosbeef de beste band van Nederland.

OOR