vrijdag 17 april 2020

ROOSBEEF

Roosbeef is terug van ver weggeweest! En ons wachten wordt rijkelijk beloond. Met ‘Lucky’ — het vierde studioalbum van Roosbeef — is terugkomen uit Kentucky voor Roos Rebergen ook echt thuiskomen. Het hiaat sinds de vorige plaat is niet onbewogen geweest. Roos heeft haar muzikale bron opgezocht en twee jaar tussen de bluegrass geleefd. De zangeres vond daar meer dan alleen muziek. Achter de Appalachen leerde ze het Amerikaanse lied beter begrijpen, en hoorde verhalen die nu op ‘Lucky’ een weerklank vinden. Op 17 april 2020 brengt ze die klanken naar PAARD.

Klinkt als Spinvis, Eefje de Visser en Lucky Fonz III Nederlandstaligpop
Koop tickets
  • € 18,50
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Al bijna 15 jaar staat haar muziek garant voor Nederlandstalige, humoristische pop, dwarse melodieën en spannende liveshows. Vandaag is Roosbeef niet alleen meer de band van Roos Rebergen, maar net zo goed die van Tim van Oosten, Pascal Deweze en Tom Pintens en met Lucky bewijst de band zich als een hecht en compleet geheel.

We worden weggeblazen door een krachtige en energieke show van bijna twee uur, zonder dat de spanningsboog afkalft. Dat maakt Roosbeef de beste band van Nederland.

OOR