zaterdag 17 november 2018

POPRONDE

De Popronde strijkt weer neer in Den Haag. Het grootste reizende festival van het land staat bekend om de allernieuwste, opkomende acts in de Nederlandse muziek. Dit is dé avond waarop je je nieuwe favoriete artiest ontdekt of gewoon een hele boel acts uit het hele land kan zien. De Popronde reist elk jaar van september tot en met november door 40 steden en op 17 november is Den Haag aan de beurt. Met in het Paard een machtig mooie line-up.

Gratis
Archief
  • Kleine zaal en Paardcafe
  • 19:30
  • 21:00

PAARD Kleine Zaal
– 22:30 uur Coolboxer
– 00:15 uur LOVE COUPLE
– 01:45 uur Thaïti

Paardcafé
– 20:00 uur Teddy’s Hit
– 21:40 uur MILLENIALS
– 23:30 uur Abdomen

En natuurlijk vanaf 02:30 tot 04:00 de officiële afterparty met DJ duo Cosmic Silk!

Coolboxer serveert rammelende en vrolijke jingle-jangle pop die resulteert in stuwende gitaarplaten waarbij toe-tapping en andere ongecontroleerde bewegingen onvermijdelijk zijn.
LOVE COUPLE maakt popliedjes kapot. De vierkoppige band maakt zich uniek door hun ijzersterke samenzang in een jasje van 80’s sounds met een bijdehante 90’s attitude.
– Rete dansbare worldbeat met invloeden uit de R&B, Post-punk en 80’s disco. Bewapend met percussie, synths, vibey vocals en een gezonde liefde voor zweterige grooves en hooks weet Thaïti overal een ‘gran-fiesta’ achter te laten!

– Drie eigenzinnige Friezen waarbij je kunt denken aan punk, garage en grunge: noem het zoals je wilt. Genres zijn niet belangrijk, oordoppen wel bij Abdomen
– Teddy’s Hit is een Amsterdams indie trio. Slacky vocals, garage-y drums, golvende baslijnen en smaakvolle gitaarsounds. Ze kunnen scheuren maar je ook langzaam laten verdwalen.
MILLENIALS is een gitaarband met liedjes die overlopen van leven en energie. Nonchalante, soms noisy, indierock vol pophooks en aanstekelijke gitaarlijnen.