donderdag 16 september 2021

Paardcafe: Whilk & Misky

Hun hit ‘Clap Your Hands’ maakte ze in een klap beroemd. DJ’s over de wereld pikte de Solomun remix snel en bracht ze wereldwijd naar de clubs. Een gestaag groeiende fanbase hielp de jongens naar meer succes.

AlternativeDancepopGratis
gratis
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 20:30
  • 23:30
 
 
Whilk & Misky zijn Charlie en Nima – ze hebben elkaar ontmoet in Londen. Het zijn vrije geesten en het werd al snel duidelijk dat hun creativiteit leed onder succes.
 
Hun liefde voor de muziek ging verloren. Whilk & Misky nam een ​​pauze. De fans waren kapot maar stopten niet met luisteren. ‘Clap Your Hands’ alleen al bereikte tot nu toe 30 miljoen streams op Spotify. Gescheiden van de grote labels en al haar verplichtingen vervolgde ze hun carrière in muziek in 2017. De twee nieuwste EP’s ‘Lovemares’ en ‘Bloedmaan’ (beide uitgebracht in 2019) werden de verwerking van de afgelopen jaren. De volgende single zal begin april 2020 worden uitgebracht, samen met hun EP in herfst 2020. Voor verzamelaars zal er een beperkte vinylversie beschikbaar zijn. De langverwachte Whilk & Misky Europe-tournee zal plaatsvinden in september 2020.