vrijdag 11 mei 2018

Paardcafé: Storksky & Mantra Spring Tour

Wat gebeurt er als een onhoudbare kracht botst met een onbeweeglijk object?

Archief
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 19:30
  • 23:30

We gaan het zien, want de rockbands Storksky en Mantra bundelen dit voorjaar hun krachten op het podium en gaan de titanenstrijd aan in de rock-spelonken van Nederland.
Stijlen gaan clashen, bier gaat vloeien en liefdesbabies zullen worden verwekt in een maalstroom van gitaargeweld. 

HET IS AAN!

== Storksky ==
Storksky is een rock-duo met voornamelijk stoner, blues en mathrock-invloeden. Met lage catchy gitaarlijnen, lompe drums en falsetto vocalen vormt Storksky een zeer volwassen sound die moeiteloos de competitie aankan met internationale acts als QOTSA, MUSE, Death From Above 1979 en Royal Blood.

De debuut-EP (2016) kreeg lyrische reviews en zorgde voor shows op festivals als Pinkpop, Zwarte Cross, Valkhof Festival en Festyland, maar ook supports van o.a. Band of Skulls en Lonely The Brave.

== Mantra ==
Dat Haarlem een broedplaats van talent is, is geen geheim. En ook nu weer laat Haarlem ons niet in de steek met de vierkoppige psy-grunge formatie Mantra.
Dikke baslijnen en een nietsontziende groove op de drums leggen de basis voor de twee gitaristen om met slim opgebouwde riffs en melodische licks een heerlijke spanning op te bouwen. Schijnbaar moeiteloos speelt het viertal met dynamiek en durft zowel de stilte op te zoeken als voluit in standje rock te gaan met totale publiekschaos als gevolg. De debuut EP ’Merdeka’ kwam afgelopen zomer uit en in 2018 kunnen we een album verwachten dat wordt gereleased bij Suburban Records!

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur