zaterdag 16 november 2019

Paardcafé: Popronde

Op zaterdag 16 november komt het grootste, gratis, rondreizende muziekfestival weer naar de binnenstad van Den Haag!

indiepoprockGratis
Archief
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 20:00
  • 01:00

De Popronde is voor (nog) onbekende bands de mogelijkheid zich te presenteren buiten de eigen regio en intensieve tour-en speelervaring op te doen.

De programmering is niet gebonden aan een muziekstijl en geeft een overzicht van wat op live muziekgebied – buiten de mainstream om – in Nederland gebeurt. Van metal tot hiphop, van singer-songwriters tot drum ’n bass, van rock tot blues, bijna elk genre is vertegenwoordigd.

Op het Cafe Podium staan:

Bongloard

Fuzz gitaren, felle bass riffs en beukende drums, het in Utrecht geboren Bongloard is hier om even flink de boel te verbouwen. Met hun harde garage rock is hier nog niet de helft over gezegd. Geïnspireerd door oa. Thee oh Sees en Ty Segall gaan Jannes van Kaam (FFOOSS), Ties Bogers (Ex-Palmsy) en Jan van Asch (Speak Easy) menig concert zaal met de grond gelijk maken.

Dan August

Hartstochtelijk popmuziek met een randje Americana.
Bony Macaroni
Deze vier rebellen doen de tijden van bijvoorbeeld Green Day uit de jaren 90 weer herleven. Geen doom-rock, maar vrolijke rock uit de categorie ‘schoppen tegen de gevestigde orde.’ Het mengsel van garage, punk en rock is hoogst explosief. De tent is helaas te klein om helemaal uit je dak te gaan, maar zanger-gitarist Stefan Bonestroo doet het. Met een niet aflatende inzet en energie beuken hij en zijn maatjes erop los. Het boeit niet dat de toeschouwers in en uit lopen, het boeit niet dat zijn microfoon het niet (goed) doet, hij zingt gewoon harder!