zaterdag 24 maart 2018

Paardcafe: Club 3voor12

Nieuwe muziek uit de buurt. 3VOOR12 Den Haag heeft uit de krochten, scheuren en voegen van Den Haag en omstreken weer een heerlijke lijst bands klaar weten te zetten. Een avond vol muzikale ontdekking en herkenning. 

Archief
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 19:30
  • 23:30

21.00 uur – Spreekuur. Spreekuur schrijft het publiek een spreekkuur voor. Met een combinatie van de muziek door Ramón van Gammeren en gedichten van Frank van Westbroek delen ze hun ervaringen, wensen en gedachten. De vraag is wie er uiteindelijk nou echt mee geholpen is: de muzikant, de verteller of het publiek?

Ken je van: Annie’s Wijsje, Friends Of The FamilyKern Koppen.
Leden:
Ramon van Gammeren
Frank van Westbroek

22:00 uur – Uncompromising progpop, dat is Dunn. Bracht laatst een knoepert van een single uit en brengt tijdens de Clubavond een volledige EP uit. Denk aan: Radiohead, Queen, Incubus, Primus, Muse en Tim Christensen.

Ken je van: The Great Communicators
Leden:
Timothy Dunn – Bass/Vocals
Manuel van den Berg – Guitar
Abel Tuinstra – Keys
Viktor van Woudenberg – Drums

23:00 uur – 3voor12 Utrecht presents: Batobe is de act van de jonge Utrechtse producer Bas Thomas van Bemmelen. Geïnspireerd door artiesten als Flume, Mura Masa, Weval en Jon Hopkins, probeert hij zijn stempel te drukken op de elektronische muziekscene. Batobe staat voor intrigerende beats met de ballen van rock ’n roll. Verwacht heftige bassen, gitaarpartijen en betoverende (zang)melodieën. Van rauwe hiphop beats tot diepgaande elektronische minimal, Batobe neemt je mee op een onvergetelijke muzikale reis.

Ken je van: De Popronde, Noorderslag en meer.
Leden:
Laura Tuk
Bas van Bemmeren

Dit is de eerste act die voort komt uit een reeks uitwisselingen met onze goede vrienden van 3voor12 Utrecht!