woensdag 14 februari 2018

Paardcafe: BÜLOW

De 17-jarige singer-songwriter Megan Bülow is misschien wel een van de grootste pop wonders van 2018! Haar eerste single ‘This Is Not A Love Song’ heeft al meer dan 100.00 views op YouTube, en ook op soundcloud gaat het hard. En dit alles terwijl ze nog zeer onbekend is. Maar als je naar haar single vol synthesizers, bouncy beats en catchy zang van Bülow luistert, wordt het snel duidelijk dat het slechts een kwestie van tijd is voordat ze doorbreekt bij het grotere publiek.

Archief
  • € 6,00
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

”It’s so fun when you get to write about your own experiences and conceptualize it, it really makes it mean so much more, making you want to treasure every song, cause each one tells a whole other story” – ventsmagazine

Megan is geboren in Duitsland, op haar 11de verhuisd naar Texas en momenteel woont ze in Nederland. Het heeft haar gevormd, en daarmee heeft het haar muziek ook gevormd. ‘’Ik denk dat het niet één bepaalde plek is waar ik heb gewoond, maar dat het juist de combinatie is van plekken wat mijn muziek heeft beïnvloed’’. Bülow’s EP ‘Damaged Vol. 1’ is net uit en bevat 3 geweldige tracks vol hiphop-achtige beats, synths en edgy vocals. Op 14 februari staat ze hiermee in PaardCafé!