zaterdag 21 april 2018

Paardcafe: Big Hare

Support: Toto Boroto

“De geneugten van het digitale rijk zijn eindeloos”

Archief
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 19:30
  • 23:30

Vroeger verscheen muziek op een soort veredeld kleitablet van bakeliet of vinyl. Een plaat met slechts twee kanten en een gat in het midden. In de jaren ’80 van de vorige eeuw werd deze voorzien van een science fiction-esthetiek, maar veel veranderde er niet. Er was nog maar één kant bruikbaar die werd beschenen met een laser.

Omdat dat toch wel heel erg vet is, bracht Big Hare dit voorjaar een saluut aan dit medium, de compact-disc Hasyayoga. Waarschijnlijk de eerste stap in een nieuwe retro-hype. Nu al blikt het electronica-duo terug op deze mijlpaal door een single uit te brengen met maar liefst 3 A-kanten! Hoe u dit visualiseert mag u zelf weten. Een rondtollende piramide zonder schaduwzijde die door de gewelven van het wereldwijde web vliegt zou slechts één van de opties zijn.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur