donderdag 21 maart 2019

Paardcafe: A.ROSE

Met zangeres Anna-Rose Clayton (East-Grinstead, UK) zelfverzekerd en energiek op het front, maakt de Amsterdamse band A.ROSE eigentijdse rauwe electro-pop. 

Alternativeelectro-popelectronicpopGratis
Archief
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 20:30
  • 23:30

Beïnvloed door de attitude van Tove-Lo, de underground elektronica van MØ en de zelfbewuste teksten van Lorde, zetten de drie dames en heer een dansbare show neer met veel synthesizers en mix van elektronische en akoestische drums. Verwacht aanstekelijke maar edgy popmuziek en waan je met je bontjas in de tram. Na een succesvolle Popronde als OOR-talent, een Kickstart van XITE en het debuut van de eerste single ‘ILYF’, maakt A.ROSE zich klaar voor de releases van haar nieuwste spannende elektronische tracks.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur