donderdag 1 februari 2018

Paardcafé: [email protected] Den Haag met Vain Louie + Temple Renegade

[email protected] is een maandelijks terugkerend evenement waarop bands uit Arnhem en Den Haag samen optreden in de Willemeen (Arnhem) en in hetPaardcafe, Den Haag. Met deze maand:

Archief
  • Paardcafé
  • 19:30
  • 19:30
  • 23:30

Vain Louie, een vijfkoppige creatieve metalcore band uit Ewijk, Gelderland. Door het combineren van verschillende stijlen creëren ze een geheel eigen sound.
De stijlen wisselen zich af van dynamische heavy metal tot old school hardcore/punk…van sfeerische hardrock tot typische metalcore.

Temple Renegade is heavy rock uit Den Haag. De band is muzikaal niet makkelijk te omschrijven, maar met invloeden als Alter Bridge, Clutch, Breaking Benjamin, Metallica en een scheutje stoner-rock krijg je wel een beeld in welke hoek je kunt zoeken 😉

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur