Melanie Marsman x Job Joris en Marieke
vrijdag 3 februari 2023

PAARD 50: FRENK DE SLAK GZ

 

DE LEUKSTE HIPHOPSHOW VOOR DE HELE FAMILIE! (6+)

Ooit stond jij in de zaal, nog helemaal niet zo lang geleden, met je vrienden te genieten van een dampende hiphopshow van Rico & Sticks of iets langer geleden van Opgezwolle. Dat gevoel van adrenaline na afloop van zo’n avond, dat deel je graag toch? Want we worden allemaal ouder. En de wereld gaat heel snel. Houden we het nog wel bij? Genieten we wel genoeg? Staan we wel stil bij al het moois? Het leven gaf Rico de instrumenten om deze vraagstukken te vangen in een nieuwe voorstelling: Frenk de Slak.

 

Archief
  • € 16,00
  • Grote Zaal

Frenk de Slak is Nederlands eerste familiehiphopshow. Bedacht door Rico (Opgezwolle/Rico & Sticks), hiphop icoon en vader. Met muziek van producer en multi-instrumentalist Dries Bijlsma (o.a. Typhoon & Blof). Een volwaardige hiphopshow, harde beats, scherpe teksten, voor de strijders van toen maar ook geschikt voor de jongste generatie.

Op tour door het hele land In de zalen waar jij vroeger de hiphop vierde. Waar de vloer nog een beetje plakt van de bierdouche gisteravond en waar de lampen net even mooier schijnen. Goed voor een nostalgische terugblik maar vooral een frisse blik op de toekomst. Want Frenk heeft een boodschap voor iedereen! Hoe vaker je luistert, hoe meer je hoort. Funky Frenkyyyyy!

PAARD50 // 21 t/m 30 oktober
PAARD bestaat in 2022 vijftig jaar en dat eren we met een spectaculaire feestweek in oktober: PAARD50. Tijdens PAARD50 vieren we van 21 oktober t/m 30 oktober het PAARD van toen, het PAARD van straks en vooral het PAARD van NU. 

Meer namen, programma en informatie volgt! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en lees verder op www.paard.nl/50.