vrijdag 13 maart 2020

PAARD gesloten tot en met 1 juni

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen, festivals en concerten in heel Nederland tot 1 juni. Concerten, festivals of evenementen die in die periode in PAARD gepland staan worden zoveel mogelijk verplaatst.

Bij het verplaatsen van concerten, festivals of evenementen blijven tickets geldig voor de nieuwe datum. Bekijk hier de lijst van verplaatste shows.

Over de mogelijkheid om bij afgelaste concerten, festivals of evenementen je geld van je reeds gekochte ticket terug te krijgen, volgt later meer informatie. We zijn druk bezig om verschillende opties uit te werken. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van prachtige live muziek kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden.

Er wordt hier achter de schermen hard gewerkt om bezoekers van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo mogelijk de evenementen te verplaatsen. Paard houdt ticketkopers op de hoogte via de mail. Hier op de website en op onze socials houden we je op de hoogte van nieuws.

  • 00:00
  • 08:00