woensdag 27 maart 2019

KRIS BARRAS [afgelast]

Helaas heeft Kris Barras zijn show van 27 maart in Paardcafé afgelast. Jouw kaarten worden automatisch en zo snel mogelijk (exclusief servicekosten) geretourneerd (conform onze algemene voorwaarden) op het rekeningnummer waarmee u de tickets heeft aangeschaft.Voor retourneren van hardcopy tickets mail naar [email protected]

Muzikant, mixed martial arts fighter, frequent schrijver voor Blues Matters Magazine, Kris Barras is een man die alles kan. Hij speelde in Super Sonic Blues Machine samen met Billy Gibbons van ZZ Top, Walter Trout en Steve Lukather van Toto. Niet de minste namen dus, en het is ook geen verrassing dat Kris een flinke partij gitaar kan spelen. Met vurige gitaarriffs en keiharde drums maken hij en zijn eigen blues-rock formatie de ideale muziek om van te genieten met  je vrienden met een biertje erbij. Je ziet ze scheuren op 27 maart in het Paardcafé.

Bluesblues rock
Archief
  • € 7,50
  • Paard op Hol: Paardcafe
  • 20:30
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

Geïnspireerd door zijn vader, begon Kris al op tienjarige leeftijd met optreden. Sindsdien heeft hij in 20 jaar in legio bands gespeeld en door heel Europa en Groot Brittannië getoured.  In 2016 bracht hij zijn eerst echte album uit ‘Lucky 13’. Dit werd een wereldwijde blues-hit, en het album stond zelfs op nummer 2 in de Amazon  en Itunes hit-lijsten.

It's hard hitting down 'n dirty oil stained blues rock - and we love it

Guitarist Magazine