vrijdag 27 maart 2020

KRAANTJE PAPPIE

Kraantje Pappie komt naar PAARD met zijn nieuwe POP UP clubtour. Gewapend met zijn hits ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’ brengt Lil Craney het feest naar Den Haag. Wie er in 2018 bij was weet het al, dit gaat er eentje worden voor in de boeken. De Nederlandse hiphopartiest brengt nieuwe muziek, heerlijke hits en een nog beter feestje. Kortom: Kraantje Pappie transformeert de avond in een kolkende zee van drank, zweet en extase. Wij kunnen niet wachten!

hiphopnederhopRap
uitverkocht
  • € 25,00
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Kraantje Pappie is geen onbekende naam in de Nederlandse hiphopscene. Zijn driedelige albumreeks Crane bracht de rapper een verzameling aan gouden- en platina hits. Het derde album, Crane III, behaalde ook de gouden status. Naast de verschillende samenwerkingen die de nodige megahits opleverde zoals ‘Moment’ (met Kris Kross Amsterdam & Tabitha) en ‘Drup’ (met Bizzey & Jonna Fraser) is Kraantje Pappie weer de studio ingedoken voor een nieuw album. Met zijn vaste teamgenoten DJ Nitty Wow en mede-mic-houder ‘never ready’ Fiddox, maar gewapend met nieuwe ervaring, nieuwe muziek, nieuwe decors en nieuwe merchandise, maakt lil Craney zich klaar voor de POP UP clubtour.

Spuitende rookpluimen, hartjesvormige confetti, vlammenwerpers en een hometrainer: Kraantje Pappie pakt flink uit op het podium

NRC