vrijdag 27 maart 2020

KRAANTJE PAPPIE

Uitverkocht, wat nu?!
Wil je toch naar een uitverkocht evenement, let dan goed op. Koop geen kaarten van aanbieders op Marktplaats of via Facebook die sinds kort tickets aanbieden. Google namen van mensen die al vaker tickets aanbieden en kijk of er meldingen zijn van fraude.

Er zijn tussenbedrijven die hun uiterste best doen om de tweedehandse markt veilig te laten lopen, maar helaas kunnen die ook geen 100% garantie bieden. Denk hierbij aan aan ticketswap.nl (max 20% bovenop de prijs). Ben je zelf verhinderd en wil je je ticket verkopen, kun je dit ook het beste doen via Ticketswap.

Kijk voor meer informatie over dit onderwerp op www.weetwaarjekoopt.nl.

 

hiphopnederhopRap
uitverkocht
  • € 25,00
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Kraantje Pappie komt naar PAARD met zijn nieuwe POP UP clubtour. Gewapend met zijn hits ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’ brengt Lil Craney het feest naar Den Haag. Wie er in 2018 bij was weet het al, dit gaat er eentje worden voor in de boeken. De Nederlandse hiphopartiest brengt nieuwe muziek, heerlijke hits en een nog beter feestje. Kortom: Kraantje Pappie transformeert de avond in een kolkende zee van drank, zweet en extase. Wij kunnen niet wachten!

Kraantje Pappie is geen onbekende naam in de Nederlandse hiphopscene. Zijn driedelige albumreeks Crane bracht de rapper een verzameling aan gouden- en platina hits. Het derde album, Crane III, behaalde ook de gouden status. Naast de verschillende samenwerkingen die de nodige megahits opleverde zoals ‘Moment’ (met Kris Kross Amsterdam & Tabitha) en ‘Drup’ (met Bizzey & Jonna Fraser) is Kraantje Pappie weer de studio ingedoken voor een nieuw album. Met zijn vaste teamgenoten DJ Nitty Wow en mede-mic-houder ‘never ready’ Fiddox, maar gewapend met nieuwe ervaring, nieuwe muziek, nieuwe decors en nieuwe merchandise, maakt lil Craney zich klaar voor de POP UP clubtour.

Spuitende rookpluimen, hartjesvormige confetti, vlammenwerpers en een hometrainer: Kraantje Pappie pakt flink uit op het podium

NRC