zaterdag 19 mei 2018

JEANGU MACROOY in DE NIEUWE KERK (solo)

Let op: deze Paard op Hol show is in de Nieuwe Kerk (Spui 175)

Dat Jeangu Macrooy bij zowel een indierocker als een harpist prima op zijn plek is, is tekenend voor zijn breed inzetbare talent. Bij de start van de carrière tourde hij mee met de Popronde en daarna ging het snel. Hij prompte met zijn single ‘Gold’ in een commercial van Game Of Thrones en straalde al eerder in een uitverkocht Paard. Na een bijzonder jaar met een bijna volledig uitverkochte clubtour is het nu tijd om terug te gaan naar de basis. Stem, gitaar en zijn prachtige songs. Met een solo-tour langs 8 prachtige kerken komt Jeangu op 19 mei 2018 naar de Nieuwe Kerk in Den Haag.

Archief
  • € 17,50
  • € 17,50
  • € 20,00
  • Paard op Hol: Nieuwe Kerk
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Zijn debuut album ‘ High On You’ is energiek en dansbaar. In tegenstelling tot zijn eerder uitgekomen EP is de focus gelegd op de rauwere kant. Ook zijn op het album blazers te horen, waardoor zijn soulvolle kant een goeie plek krijgt. Maar de rode draad in Jeangu’s debuut album is zijn unieke stem, welke hypnotiseert in het laag en imponeert in het hoog. Wat natuurlijk prachtig zal weerklinken in de Nieuwe Kerk.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur