zondag 24 maart 2019

HIPPE GASTEN

Hippe Gasten is een band die speciaal voor kinderen muziek, popconcerten en theaterprogramma’s maakt. De band bestaat uit vijf topmuzikanten die allemaal een voorliefde voor rockmuziek hebben. Niet alleen voor de kids, want door de leuke en uitdagende teksten gecombineerd met goede muziek genieten volwassenen net zo hard mee! Een interactieve poprockshow waar iedereen met een goed gevoel weggaat. Grote bühnes kunnen met een gerust hart hun festival laten openen door dit schattige kinderbandje. Festival, popzaal, theater, Piet met de leren jas, opa met de witte pet, de kwajongen van hiernaast, Jan met de korte achternaam en alle kinderen; Hippe Gasten is voor iedereen en zo flexibel als Barbapapa.

 

kinderen
Archief
  • € 10,00
  • € 12,50
  • Kleine Zaal
  • 13:30
  • 14:00

*incl € 2,50 servicekosten

Al meer dan 10 jaar verder wordt de tourbus voor elk optreden telkens weer vol overgave volgepakt met versterkers, gitaren, podiumdelen en kan het volgende avontuur beginnen. Inmiddels heeft de groep drie cd’s, meerdere theaterprogramma’s, honderden optredens in alle uithoeken van Nederland, België en zelfs China en een platencontract op jaar naam staan.

Hippe Gasten pakt uit, showpakken aan…de planken op; het mooiste wat er is! Ze bestaat uit:
Jon van den Elsen (leadzang)
Daan Koch (gitaar)
Maurice Cramer (toetsen)
Richard Wallenburg (basgitaar)
Björn van den Boom (drums).

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur