maandag 22 april 2019

HANNAH WILLIAMS & THE AFFIRMATIONS

Hannah Williams & The Affirmations komen in 2019 naar het Paard. Misschien herken je Hannah’s stem al van de titelsong van het langverwachte album van Jay-Z ‘4:44’. Dit nummer, geproduceerd door de legendarische No ID, bestaat namelijk uit de sample van ‘Late Nights & Heartbreak’ van Hannah Williams & The Affirmation herself. Welke te vinden is op het laatste album.

Soul
Archief

*incl € 2,50 servicekosten

Misschien heeft Hannah wel één van de beste soulstemmen van het moment. Zo zegt UK Soul Hurricane: “Ze is een explosie van de echte emoties van liefde, lust, verlangen, woede en alles daar tussen in. Op haar debuutalbum ‘A Hill Of Feathers’ weet ze dit al te bewijzen en merk je dat ze volledig thuis hoort in de soulscene. Hannah is een kracht die niet te stoppen is, en samen met the Affirmation komt ze het Paard volledig op zijn kop zetten, een echt ‘once-in-a-lifetime’ moment!

Support: Jack Burton

Als supportact voor Hannah Williams & the Affirmations mogen we Jack Burton ontvangen. Deze singer-songwriter vindt zijn roots in Austin, Texas en heeft invloeden van het zonnige Valencia waar hij in 2016 naar toe verhuisde. Zijn zuidelijk Amerikaanse erfgoed is onlosmakelijk verbonden met zijn muziek. Verwacht een intrigerende blend van groovy gitaren en alternatieve blues, begeleid door het soulvolle stemgeluid van Jack zelf.