vrijdag 14 december 2018

HAAGSE SONG VAN HET JAAR

Tijdschema:
18:30 Inloop en inschrijving (wees er om 18:30 om je in te schrijven en niets van de sessie te missen)
19:00 – 20:00 DROP IT LIKE IT’S HOT panelsessie (klik hier voor meer informatie)
20:00 – 21:00 Borrel met panelleden en muzikanten
21:00 Start Haagse Song van het Jaar (wees  op tijd want vol=vol)

Wie schreef hem? Het beste/mooiste/leukste/spannendste liedje van 2018? Voor de vierde maal organiseren Den Haag FM, 3VOOR12 Den Haag en het Paard, eind december, de Haagse Song van het Jaar verkiezing. De finale van deze zinderende strijd is op vrijdag 14 december in de foyer van het Paard. Met optredens, een live-radioshow en een belachelijk grote wisselbokaal.

 

hitsGratis
Archief
  • Foyer
  • 18:30
  • 20:00

Er is een lijst met wel honderd Haagse nummers samengesteld, waaruit je jouw drie favoriete songs kan kiezen. Die lijst is leidraad, je mag ook je eigen favoriet van 2018 invoeren. Er kan gestemd worden tot 13 december tot 23.59 uur. Dit jaar is er een hoop nieuw: Zo is het nieuwe Popradar Den Haag aan boord gekomen als mede-organisator, zij verzorgen in de vooravond een programma voor muzikanten. Ook de stemmingsprocedure is anders. Er is dit jaar naast de publieksstemming ook een vakjury bestaande uit programmeurs uit de Haagse muziekscene.

Op vrijdag 14 december wordt tijdens de grote finale in Paard, de uitslag bekend gemaakt. Verschillende kanshebbers treden dan op, er is een live radioshow en een afterparty in het Paardcafé. De avond start om 20.00 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen die gestemd heeft. Den Haag FM zendt de bekendmaking van dé Haagse Song van het Jaar live uit op de radio. Popradar Den Haag verzorgt in de vooravond een programma voor muzikanten.

Stem hier!