zaterdag 27 oktober 2018

Haagse Popnacht

Zaterdag 27 oktober sluiten we de Haagse Popweek met een knal af in het Paard met hét Haags talent dat op het punt staat om nationaal door te breken. Ook reiken we de Haagse Popprijs voor Beste Initiatief, De Haagse Popprijs voor de meest succesvolle Haagse artiest/act van afgelopen jaar en de prijs voor opkomend talent: de Popradar Music Support Award uit. Afteren doen we in het Paardcafé met de terugkeer van Jam de la Crème!

 

Archief
  • Kleine zaal en Paardcafe
  • 19:30
  • 20:00

Jack Faded x 54
Het Haagse hiphopcollectief 54 zorgt voor een explosie van energie. Meer aandacht voor Den Haag, dat is hun motto. Het collectief bestaat uit vier rappers: Jack Faded, Juulz, Dolphin Dims en Jowflow. DJ en manager EMAURROSA ondersteunt de live shows.

Ava Nova
Ava Nova combineert beats met het geluid van authentieke live-instrumenten. Haar dromerige synthpop met melancholische sferen en upbeat vibes is de perfecte soundtrack voor breakups en makeups. Poppy, maar ongepolijst.

Banana Savannah
Haal je funky outfit uit de kast, want vandaag wordt er gedanst op de muziek van Banana Savannah. “Good vibes and positive energy.” Dat is waar het bij deze groove-gerichte band om draait. De invloeden van bands als The Meters, Curtis Mayfield, en Parliament-Funkadelic zijn goed terug te horen in hun nummers en met hun hedendaagse kijk op 70’s maken ze funk weer “fresh”.

G.O.D.
Powertrio dat garant staat voor een energieke show van vieze, harde en snelle speedrock waar duidelijk invloeden van ZEKE en Motörhead in terug te horen zijn. Net als in 2017 speelde G.O.D afgelopen jaar op verschillende festivals in binnen- en buitenland. Op dit moment tourt de band door Nederland met de Popronde.